A MUND TË KRYEJMË MARDHËNIE INTIME GJATË KRIZËS SË KORONAVIRUSIT? Ja çfarë thonë ekspertët lidhur me këtë çështje – AlpeGossip
A MUND TË KRYEJMË MARDHËNIE INTIME GJATË KRIZËS SË KORONAVIRUSIT? Ja çfarë thonë ekspertët lidhur me këtë çështje

A MUND TË KRYEJMË MARDHËNIE INTIME GJATË KRIZËS SË KORONAVIRUSIT? Ja çfarë thonë ekspertët lidhur me këtë çështje

Media britanike express.co.uk ka cituar Qendrën për Kontrollin dhe Parandalimin e sëmundjeve, ku thuhet se përhapet kryesisht nga një njeri në tjetrin, sidomos kur janë në kontakt të ngushtë, por ende nuk ka prova që Covid-19 të përhapet nëpërmjet lëngjeve trupore.

Virusi ka një përhapje të madhe përmes spërkalave të një personi të infektuar me koronavirus kur teshtin apo kollitet.

Lidhur me këtë çështje kanë reaguar dhe mediat italiane. Shumë ekspertë e këshillojnë raportin intim, pasi rrit imunitetin.

Megjithatë, në të tilla raste marrëdhëniet seksuale duhen kryer me partnerin në shtëpi dhe kurrsesi me partnerë të rastësishëm.