Aktori shqiptar flet për rolet që ka luajtur: Janë si gocat e gjimnazit, sa më të vështira aq më... - AlpeGossip
Aktori shqiptar flet për rolet që ka luajtur: Janë si gocat e gjimnazit, sa më të vështira aq më…

Aktori shqiptar flet për rolet që ka luajtur: Janë si gocat e gjimnazit, sa më të vështira aq më…

Aktori i njohur shqiptar, Ervin Bejleri ka folur në emisionin “BOOM” për personazhet që ka bërë në shfaqje të ndryshme, duke i krahasuar me femrat në gjimnaz.

Rozana Radi: Sa kohë të është dashur të qëndroje në teatër për të kërkuar një rol?

Ervin Bejleri: Puna është se nuk e kërkoj vetëm në teatër, por edhe jashtë. Personazhet më lodhin më shumë, por është si puna e femrave në gjimnaz, kush të lodh më shumë, të kënaq më shumë. Kështu është dhe puna e personazheve, kush të lodh më shumë në kërkimin e tyre, ata janë dhe ata që të shpërblejnë më tepër para publikut.

Rozana Radi: Ke personazh të dashur?

Ervin Bejleri: I kam të gjithë të dashur, si fëmijët e mi.