Aktori shqiptar tregon mënyrën e tij origjinale për të nderë rrobat: I kap dhe i… (VIDEO) – AlpeGossip
Aktori shqiptar tregon mënyrën e tij origjinale për të nderë rrobat: I kap dhe i… (VIDEO)

Aktori shqiptar tregon mënyrën e tij origjinale për të nderë rrobat: I kap dhe i… (VIDEO)

“Dikush” është emisioni më i ri në Gazetën Shqiptare (gsh.al) nga Anilda Kaçaçi. I ftuari i parë ka qenë aktori Visjan Ukcenaj.

Sot ka manuale që të mësojnë si të ndezësh lavatriçen, televizorin, po si ndesh rrobash, për këtë ka një metodë të veten Visjan Ukcenaj.

Ballkoni i Visjanit është një spektakël brenda spektaklit. I njohur për batutat e tij me shumë origjinalitet, aktori tregon se ku duhet të vihen kapëset. Rezultati: një tmerr. E po i ka bashkëjetesa këto, aq më tepër që shumë shpejt do bëhet edhe baba! Urime çiftit!