Leka hap albumin e fëmijërisë! Kur ishte bardhosh dhe i shkulte flokët gocave – AlpeGossip
Leka hap albumin e fëmijërisë! Kur ishte bardhosh dhe i shkulte flokët gocave

Leka hap albumin e fëmijërisë! Kur ishte bardhosh dhe i shkulte flokët gocave

Në Ditën e Fëmijëve, njerëzit nëpër rrjet ose uruan fëmijët, ose postuan foto të vetes kur ishin fëmijë.

Ndryshe nga Elia që u mjaftua me një foto fëmijërie, Leka Zogu publikoi një album. Momente nga koha kur ishte i vogël dhe i kishte flokët dëborë të bardha.

 

I veshur me kostum e xhaketë, në kolovajzë, mes prindërve, të gjitha momente speciale të cilat sidomos sot marrin edhe më shumë kuptim.