Aktorja shqiptare ka një thirrje për ish-të dashurin: “Aman pajtohu! Mos bëj si kalama!” – AlpeGossip
Aktorja shqiptare ka një thirrje për ish-të dashurin: “Aman pajtohu! Mos bëj si kalama!”

Aktorja shqiptare ka një thirrje për ish-të dashurin: “Aman pajtohu! Mos bëj si kalama!”

Në eventin e kësaj jave në Thumbin e Aulonës dhe Fatmës ishte edhe aktorja e njohur, Anna Lika.

Teksa tregoi se nëse instruktorja e palestrës do ta gjuante, ajo do t’i thonte po, Anna është shprehur se kanë ardhur kohë të këqija duke qenë se i dashuri po e lë javë për javë.

“Ja t’i bëjmë një kërkesë publike… Po pajtohu tashi! Pajtohu mos bëj si kalama!”, – u shpreh Anna Lika.

Epo urojmë që Thumbi të ketë qëlluar një ogur i mirë dhe i dashuri të jetë pajtuar me Annën.