Andrra Destani ju NXJER BOJËN gazetarëve: Shkruajnë mirë për mua sepse ju jap FALAS… – AlpeGossip
Andrra Destani ju NXJER BOJËN gazetarëve: Shkruajnë mirë për mua sepse ju jap FALAS…

Andrra Destani ju NXJER BOJËN gazetarëve: Shkruajnë mirë për mua sepse ju jap FALAS…

Andrra Destani është një personazh mjaft i dashur shqiptar. Madje kemi vënë re se mediat gjithmonë shkruajnë për pozitvitetin e saj dhe e cilësojnë si bashkëshortja e Sinanit, pra si e tillë njihet.

Për këtë Andrra ndihet krenare duke qenë se famën e ka marrë pikërisht nga ai dhe e pranon me kënaqësi. Gazetari i Thumb ka pyetur Andrrën se çfarë bën që gazetarët shkruajnë mirë për të.

“Ju jap fustane falas prandaj. Thjesht më duan kështu siç jam nuk di ta përshkruaj”.- tha Andrra duke qeshur.

Por tani nuk e dimë nëse kjo është thjesht një shaka apo kështu I merr me të mira Andrra gazetarët.