ARTI NUK NJEH KUFIJ! Kjo grua pikturën në mënyrën më të pazakontë (VIDEO) – AlpeGossip
ARTI NUK NJEH KUFIJ! Kjo grua pikturën në mënyrën më të pazakontë (VIDEO)

ARTI NUK NJEH KUFIJ! Kjo grua pikturën në mënyrën më të pazakontë (VIDEO)

Arti shfaqet në mënyra të ndryshme. 

Dhe një grua në Kinë ka zgjedhur një mënyrë ja të zakontë se si të pikturojë, jo me duar siç bëjnë piktorët. 

Ajo fut një furçë në organin e saj gjenital dhe fillon të pikturojë me ngjyrë të kuqe në pëlhurën e bardhë. 

Veprimi i saj ka habitur mjaft njerëzit që e shikonin.