“BARAZOVE TË DASHURËN ME SHOKUN”/ Juli lumë kritikash Romeon pasi nuk zgjodhi kë donte më shumë në finale – AlpeGossip
“BARAZOVE TË DASHURËN ME SHOKUN”/ Juli lumë kritikash Romeon pasi nuk zgjodhi kë donte më shumë në finale

“BARAZOVE TË DASHURËN ME SHOKUN”/ Juli lumë kritikash Romeon pasi nuk zgjodhi kë donte më shumë në finale

Në shtëpinë e Big Brother Vip 3 debatet nuk kanë të ndalur. Mbrëmjen e djeshme pas mbylljes së pritë debatet kanë brenda banorëve në shtëpi.

Një pjesë e Romeos ngriti pikëpyetje për një pjesë të banorëve ndërsa për disa të tjerë ishte mjaft e qartë. Puntatës së prime-it Romeo u pyet se kush, mes shokut të tij Meritonit dhe të dashurës së Heidit, e meriton finalen. “.

Juli ka debatuar me Romeon duke e kritikuar ashpër që nuk ishte i zoti të bënte një dallim mes të dashurve të tij dhe mikut të ngushtë. Ai ju shpreh Romeos se në çdo gjendje ai do të zgjedhë të parën gruan më pas shokun. Kësaj Romeo i përgjigjet duke u thënë se gruan ai e merr përdore dhe shokut i jep respekt.