“ÇUN RRUSPIE”/ Egla dhe Heidi nuk mbajnë të qeshurat ndaj Meritonit – AlpeGossip
“ÇUN RRUSPIE”/ Egla dhe Heidi nuk mbajnë të qeshurat ndaj Meritonit

“ÇUN RRUSPIE”/ Egla dhe Heidi nuk mbajnë të qeshurat ndaj Meritonit

Pas prime-it të mbrëmjes së djeshme në shtëpinë e Big Brother banorët kanë nisur diskutimet në lidhje me sqarimet që u bëjnë prime-it.

Meritoni dhe Egla po diskutonin në lidhje me atë që është në krye, gjatë kohës që është dhe Heidi aty.

 

Egla i drejtohet Meritonit me një epitet “Teddy Boy” që simbolizon një djalë simpatiku dhe të hedhur, të pëlqyer nga vajzat. Ndërkohë Heidi konfuzon gjendjen duke i thënë Meritonit që Egla te rrëfimet të cilat dolen në krye të zhigolo. Meritoni sapo dëgjon fjalën reagon keq duke thënë qqë sësht asgjë për të qeshur. Egla e ka mohuar t’a ka thënë fjalën zhigolo në rrëfim, ndërkohë që flasin vajzat edhe qeshin.

Meritoni i drejtohet Heidit i acaruar duke i thënë që Egla i thotë “Teddy Boy” ndërsa ajo ja kthen zhigolo dhe Heidi e mohon duke ngulur këmbë që fjalën zhigolo ja ka thënë Egla në rrëfim.