BENIADA VENDOS TË HAPË KUTINË E PANDORËS/ Çfarë pasoje do të sjellë kjo për banorët – AlpeGossip
BENIADA VENDOS TË HAPË KUTINË E PANDORËS/ Çfarë pasoje do të sjellë kjo për banorët

BENIADA VENDOS TË HAPË KUTINË E PANDORËS/ Çfarë pasoje do të sjellë kjo për banorët

Spektaklin e mbrëmshë Kutia e Pandorës ishte për Beniadën.

Me të vijnë edhe dy zarfa,plotësimi i një dëshire që ajo ka patur edhe e ka shprehur brenda shtëpisë së “Big Brother” që ajo zgjedh ti plotësohet nga “Vëllai i Madh” por kjo vjen me pasoja për banorët e tjerë.

Ajo zgjodhi udhëtimin në Dubai dhe në Maldive dhe banorët e tjerë përveç saj dhe Einxhel e cila ishte mikja që ajo zgjodhi do të duhet të flenë jashtë,të ushqehen jashtë si dhe të lahen në dush jashtë.