Berat Behramaj befason me video –fashion-in e ri - AlpeGossip
Berat Behramaj befason me video –fashion-in e ri

Berat Behramaj befason me video –fashion-in e ri

Emri i tij është i njohur për publikun shqiptar, dhe jo vetëm. Berat Behramaj me bukurinë dhe talentin e tij ka arritur majat e suksesit qysh si fëmijë. Kërkesat e artistëve këngëtarë për ta patur atë nëpër projektet e tyre muzikore, për ditë e më shumë po rriten. Projekti i fundit që po bën xhiro nëpër rrjetet sociale, është video fashion-i i ri i punuar nga producenti Dashnor Asllani dhe ekipin e kompanisë Insidemedia. Profesionalizmi, ngjyrimet dhe gërshetimet e qëlluara, e bëjnë këtë bashkëpunim top-modelit me famë botërore dhe kompanisë Insidemedia të jetë i spikatur në llojin e tij.