BIG BROTHER VIP DO ZGJASË EDHE 3 MUAJ? Shakaja e Arbanës trondit banorët, Olta: Pse i keni marrë vendimet… – AlpeGossip
BIG BROTHER VIP DO ZGJASË EDHE 3 MUAJ? Shakaja e Arbanës trondit banorët, Olta: Pse i keni marrë vendimet…

BIG BROTHER VIP DO ZGJASË EDHE 3 MUAJ? Shakaja e Arbanës trondit banorët, Olta: Pse i keni marrë vendimet…

Mbrëmjen e djeshme të natës së prime-it padyshim që ishte vetë moderatorja, Arbana Osmani, e cila me shaka u përpoq të bëj një rreng banorëve.

Big Brother VIP do të zgjasë edhe 3 muaj? Shakaja e Arbanës

Mbrëmjne e djeshme banorët kanë pyetur se edhe sa do të zgjas aventura e tyre në Big Brother.

Ka qenë Arbana ajo e cila me shaka u përgjigj se do të zgjas edhe 3 muaj të tjerë.

Kjo përgjigje nuk u prit aspak mirë nga banorët të cilët u trembën e nisën të pyesin derisa Arbana u tha se akoma nuk është marrë vendimi dhe do tua thotë të shtunën e javës tjetër.

Arbana: Pse doni ta dini dhe pse pikërisht 3 muaj

Luizi: Si 3 muaj o Arbanë?

Arbana: Do t’jua them të shtunën që vjen

Olta: O Arbana po pse i keni marrë vendimet pa na pyetur

Arbana: Po kush të tha që është marrë vendimi mi Olta!