Big Mama pranë këtij mashkulli, por duart nuk i heq nga pjesa intime (VIDEO) – AlpeGossip
Big Mama pranë këtij mashkulli, por duart nuk i heq nga pjesa intime (VIDEO)

Big Mama pranë këtij mashkulli, por duart nuk i heq nga pjesa intime (VIDEO)

Gjithmonë është treguar femër mendje hapur, ka biseduar për shumë tema të cilat në shoqërinë shqiptare janë konsideruar tabu
Bigu vite më parë nuk ka pas këtë vëmendje të medies edhe pse krijimet e saja kanë qenë të këndshme, ndërsa tani ajo flitet shumë për pamjen dhe peshën të cilën e lakmojnë shumë femra.

Vazhdoj të merr vëmendje edhe jeta private ku deklaroj se është në një lidhje më një mashkull e koha kur u priste që raporti tyre të merrte seriozitet ajo dha lajmin se në mes tyre përfundoj çdo gjë.

Bigu ishte pjese edhe e spektaklit ‘C’est la vie’ ku ajo bashkë me partnerin e saj Skerdi Farian rrëmbyen çmimin, shkruan Kosovarja.

E Big Mama nuk ndalet së fundmi ajo shihet në një video e cila është në përkujdesje të një grimeri, Bigu nuk e ka problem të tregoj afërsinë me njerëzit. Por ajo që na bëri kurioz është se gjatë realizimit të kësaj video më këtë djalosh Bigu mban dorën në pjesën intime. Dhe kjo nuk është e pa qëllimshme. Bigu ka frik se i ‘ik’ zogu prandaj e mban .