BIMA SHUMËVJEÇARE AKJA/ Mrekullibërëse për lëkurën dhe për të pastruar frymëmarrjen – AlpeGossip
BIMA SHUMËVJEÇARE AKJA/ Mrekullibërëse për lëkurën dhe për të pastruar frymëmarrjen

BIMA SHUMËVJEÇARE AKJA/ Mrekullibërëse për lëkurën dhe për të pastruar frymëmarrjen

Akja është një bimë shumëvjeçare. Ajo rekomandohet të përdoren si çaj për të pastruar rrugët e sistemit të frymëmarrjes dhe për të nxitur urinimin. Lulet e Akjes rekomandohen për të shtuar rrjedhën e tëmthit dhe për të tretur gurët e fshikëzës së tëmthit. Ajo është studiuar gjerësisht për përfitimet e saj shëndetësore dhe në këtë mënyrë ka shumë përdorime.

Ka lloje të ndryshme të lules së Akjes, kështu që ka dallime të vogla në vajrat e tyre thelbësore. Vaji nga lulet e Akjes, ka veprime rigjenereuse në qelizat e lëkurës dhe është dobishëm në parandalimin e alergjive të ndryshme.

Është shumë i mirë për plagët, duke aplikuar këtë vaj në plagë e shëron atë dhe parandalon rritjen e infeksioneve bakteriale dhe ka aftësi shëruese të shenjave në lëkurë. Për të parë mënyrat se si ta përdorim këtë bimë shumë vjeçare ndiqni klipin e më