BLERO DHE AFRONA I KANË DHËNË FUND LIDHJES? Babai i këngëtarit iu nxjerr të vërtetën – AlpeGossip
BLERO DHE AFRONA I KANË DHËNË FUND LIDHJES? Babai i këngëtarit iu nxjerr të vërtetën

BLERO DHE AFRONA I KANË DHËNË FUND LIDHJES? Babai i këngëtarit iu nxjerr të vërtetën

Në rrjet është përfolur shpesh se Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës, mirëpo dyshja kanë qëndruar në heshtje gjatë kësaj periudhe, duke preferuar të mos komentojnë.

Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës? Babai i

Së fundmi, i ati i Bleros ka dhënë një intervistë për “ATV” ku ka folur për raportin e çiftit. Ai ka treguar se mes Bleros dhe Afronës ka një krizë.

Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës? Babai i

“Dua të bëhem shumë i sinqertë, e kam pyet, më ka thënë babi e kemi një krizë. E kam pyetur çfarë janë këto që po i lexoj nëpër media, më ka thënë mos u merr me to, e kemi pak një krizë”, është shprehur ai.

Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës? Babai i

Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës? Babai i