BLEU AKSIDENTALISHT DY HERË TË NJËJTË BILETË/ Burri fiton 46 milionë dollarë – AlpeGossip
BLEU AKSIDENTALISHT DY HERË TË NJËJTË BILETË/ Burri fiton 46 milionë dollarë

BLEU AKSIDENTALISHT DY HERË TË NJËJTË BILETË/ Burri fiton 46 milionë dollarë

Një burrë ka fituar 46 milionë dollarë pasi bleu aksidentalisht të njëjtën biletë lotarie dy herë.

Ai bleu një biletë në Winning Lotteries St Albans dhe më pas bleu aksidentalisht një tjetër biletë me të njëjtat numra në Footscray Lottery Centre.

Ky ndoshta ka qenë gabimi i tij më i mirë në jetë, pasi fitoi 23.3 milionë dollarë për secilën biletë.

Nëse ai do kishte blerë vetëm një biletë atëherë çmimi do ishte përgjysmuar mes dy fituesve.

Numrat fitues ishin 12, 28, 24, 29, 9, 18 dhe 25. Ndërsa numrat plotësues ishin 13 dhe 31.