Blogerja e njohur shqiptare shkon në ekstrem me flokët, por duket shumë bukur – AlpeGossip
Blogerja e njohur shqiptare shkon në ekstrem me flokët, por duket shumë bukur

Blogerja e njohur shqiptare shkon në ekstrem me flokët, por duket shumë bukur

Flokët janë shumë të rëndësishëm për pamjen dhe çdo vajzë mendohet mirë para se të vendosë gërshërën në to. Aq më shumë duhet të mendohet një blogere mode që e ka edhe më të rëndësishëm imazhin, por ndonjëherë duhet ta marrësh përsipër rrezikun.

Siç ka bërë blogerja e modës, Krista Merkoçi, e cila është shndërruar plotësisht. Ajo i ka prerë flokët brun deri te supet, shumë shkurt dhe i ka lyer bionde.

Është një tjetër vajzë, tani, por prisni të shihni sa e bukur duket…

 

Ia vlen të provosh!