Burrit i ikën truri në sy të gruas, i fut duart pasagjeres ngjitur në avion. Kur ajo u zgjua nga gjumi… – AlpeGossip
Burrit i ikën truri në sy të gruas, i fut duart pasagjeres ngjitur në avion. Kur ajo u zgjua nga gjumi…

Burrit i ikën truri në sy të gruas, i fut duart pasagjeres ngjitur në avion. Kur ajo u zgjua nga gjumi…

Një indian Prabhu Ramamoorthy, 35 vjeç, tashmë do të vuajë dënimin me burg, pasi guxoi të sulmonte seksualisht një pasagjere ngjitur me të në avion, e cila gjatë rrugës ishte në gjumë të thellë. E pabesueshmja është se burri ka qenë me gruan në krah kur ka guxuar të bëjë një veprim të tillë.

Vajza 22 vjecare ka qenë duke fjetur dhe kur është zgjuar e ka parë vetëm me recipeta të hequra, këmishë e pantallona të zbërthyera dhe me duart e burrit që i kishte nëpër trup.

Ngjarja ka ndodhur fluturimin Spirit Airlines, nga Las Vegas në Detroit më 3 janar. Viktima i tha agjentëve të FBI-së se ajo u zgjua në vendin e saj pranë dritares, kur pa se cfarë i kishte ndodhur.

Ramamoorthy, i cili ishte gjithashtu ulur pranë gruas së tij, u arrestua kur fluturimi u ul në Detroit.