ÇDO MËNGJES KUR ZGJOHET/ Enca shkon para pasqyrës dhe i thotë këtë fjali vetes: Je shumë… – AlpeGossip
ÇDO MËNGJES KUR ZGJOHET/  Enca shkon para pasqyrës dhe i thotë këtë fjali vetes: Je shumë…

ÇDO MËNGJES KUR ZGJOHET/ Enca shkon para pasqyrës dhe i thotë këtë fjali vetes: Je shumë…

Përgjithësisht të gjithë kemi zakonet tona kur zgjohemi në mëngjes. Por ajo që bën Enca kur zgjohet qenka kaq motivuese dhe ndoshta do ta merrni shembull.

Këngëtarja postoi një video në Insta Story, ku qëndron para pasqyrës dhe thotë në anglisht: “Ti je shumë e bukur”.

Në mbishkrimin e videos Enca shkruan se këtë gjë ia thotë vetes çdo mëngjes.

Në fakt kjo fjali motivuese është promovuar shpesh nga personazhet e njohur të huaj dhe shqiptarë, të cilët tregojnë se për të nisur ditën me vetëbesim i thonë mesazhe pozitive vetes kur zgjohen.