CEREMONIA NË NDER TË “TANIT TË TOPIT”/ Denis Dyrnjaja publikon foton me Eno Popin – AlpeGossip
CEREMONIA NË NDER TË “TANIT TË TOPIT”/ Denis Dyrnjaja publikon foton me Eno Popin

CEREMONIA NË NDER TË “TANIT TË TOPIT”/ Denis Dyrnjaja publikon foton me Eno Popin

Ceremoninë në nder të 50 vjetorit të themeluesit të Top Channel, u njoftua se do ta prezantonte Eno Popi dhe Bieta sulo.

E vendosur të mbahet në studion “Nova” , e cila inagurohet posaçërisht në këtë ditë, ceremonia ka filluar në orën 19:30.

Deri tani kemi pasur pamje vetëm të vendit, por një nga gazetarët e Top Channel ka ndarë në Facebook foto me prezantuesin Eno Popi.

Bëhet fjalë për Denis Dyrnjajan i cili ka pozuar pranë kolegut të tij e të dy duken mjaft të qeshur.