ÇFARË I BËRI BASHKË VAJZAT? Kate Middleton bashkëpunon me aktoren e njohur të "Game of Thrones" - AlpeGossip
ÇFARË I BËRI BASHKË VAJZAT? Kate Middleton bashkëpunon me aktoren e njohur të “Game of Thrones”

ÇFARË I BËRI BASHKË VAJZAT? Kate Middleton bashkëpunon me aktoren e njohur të “Game of Thrones”

Kate Middleton dhe Emilia Clarke i ka bashkuar i njëjti qëllim. Të dyja vajzat po bashkëpunojnë për të ndërgjegjësuar të gjithë njerëzit për punën e infermiereve në gjithë botën.

Fushata me të cilën Middleton dhe Clarke po merren quhet ‘Nursing Now’ dhe ka nisur shumë kohë më parë. Ajo që ndihmoi në nisjen e kësaj fushate ishte dukesha e Cambridge, që prej muajit shkurt të 2018.

Kujtojmë se Emilia Clarke është një nga figurat kryesore në serialin ‘Game Of Thrones’ dhe është bërë pjesë e fushatës duke u vendosur ambasadore e saj.