Çfarë ka ndodhur? Tian bën 1 vjeç por Nora dhe Roberti nuk janë në festën e ditëlindjes! – AlpeGossip
Çfarë ka ndodhur? Tian bën 1 vjeç por Nora dhe Roberti nuk janë në festën e ditëlindjes!

Çfarë ka ndodhur? Tian bën 1 vjeç por Nora dhe Roberti nuk janë në festën e ditëlindjes!

Sot Tian, djali i Tuna Sejdi dhe Patris Berishës bën 1 vjeç dhe prindërit i kanë organizuar një festë të madhe vogëlushit të tyre. Të pranishëm janë shumë miq të çiftit por është vënë re mungesa e dy personave.

Robert Berisha, vëllai i Patrisit dhe bashkëshortja e tij Nora Istrefi sipas “Prive” nuk janë të pranishëm në ditëlindjen e vogëlushit Tian. Roberti nuk ka mundur të jetë dot prezent në ditëlindjen e nipit të tij.

Ka ndodhur diçka mes dy çifteve?

Ndoshta shkak për këtë mungesë mund të jetë bërë vajtja e çiftit në Dubai para pak ditësh për shkak se Era Istrefi kishte një koncert dhe ata kanë udhëtuar bashkë si ekip mbështetës. Deri tani në rrjete sociale nuk ka asnjë reagim apo urim prej tyre.