Çfarë po ndodh me Danielin dhe Fotininë? Çifti nuk shfaqet sëbashku dhe kjo jo pa ARSYE - AlpeGossip
Çfarë po ndodh me Danielin dhe Fotininë? Çifti nuk shfaqet sëbashku dhe kjo jo pa ARSYE

Çfarë po ndodh me Danielin dhe Fotininë? Çifti nuk shfaqet sëbashku dhe kjo jo pa ARSYE

Danjeli dhe Fotini janë çifti fitues i edicionit të 9-të të Big brother Albania.
Kohët e fundit u hodhën shumë dyshime se të dy i kishin dhënë fund martesës së tyre.

Këto dyshime u shtuan në momentin kur mbyllën faqe e tyre të përbashkët në Instagram.

Pas shumë zërash ato u rikthyen aktivë por ajo që na bën të kemi edhe më shumë pikëpyetje ka të bëjë me faktin se prej kohës së rikthimit Danjeli nuk është parë në asnjë postim.

Nuk dihet nëse çifti është në krizë, apo vetë Danjeli nuk preferon më të shfaqet në rrjetet sociale.