Çmendën një Shqipëri të tërë; Ja si duken sot personazhet e telenovelës ‘Mike dhe Rivale’ – AlpeGossip
Çmendën një Shqipëri të tërë; Ja si duken sot personazhet e telenovelës ‘Mike dhe Rivale’

Çmendën një Shqipëri të tërë; Ja si duken sot personazhet e telenovelës ‘Mike dhe Rivale’

Në fillim të viteve 2000, telenovela “Mike dhe Rivale” ka qenë padyshim një prej më të preferuarave të publikut shqiptar, për shkak të personazheve e temave tepër interesante që trajtonte.

Por tashmë vitet kan kaluar dhe një pjesë e personazheve të famshëm, kanë pësuar ndryshime drastike në pamje. Ja si duken ata 17 vite pas transmetimit të telenovelës që i bëri të famshëm.

Michelle Vieth në rolin e Laura Gonzales Uribe

Ludwika Paleta në rolin e Himena de la O.

Angelica Vale në rolin e Wendy Nayeli Perez

Adamari Lopez në rolin e Ofelia Villada

Arath de la Torre në rolin e Roberto de la O.

Johnny Lozada në rolin e Johnny Trinidad

 

Rodrigo Vidal në rolin e Armando del Valle

 

Gabriel Soto në rolin e Ulises “i shëmtuari”