ÇUNA,KINI KUJDES/ Këto janë sjelljet e meshkujve që i acarojnë shumë femrat – AlpeGossip
ÇUNA,KINI KUJDES/ Këto janë sjelljet e meshkujve që i acarojnë shumë femrat

ÇUNA,KINI KUJDES/ Këto janë sjelljet e meshkujve që i acarojnë shumë femrat

Që femrat mërziten shumë dhe shpejtë, nuk është më risi. Por ekzistojnë disa gjëra që femrave i ulin egon dhe i acarojnë aq shumë sa mund të dalin nga vetja, mund të fiksohen dhe mund të bëhen si të çmendura. Ja për cilat bëhet fjalë:

Kur djali që pëlqen e sheh vetëm si shoqe. Po, po u ndodh edhe femrave, por më mirë mos ta dini reagimin.

Kur partneri nuk e prezanton siç duhet te të tjerët. Po luan me egon e saj, kjo po që lëndon.

Refuzimi seksual. Femrat mund ta bëjnë kur të duan dhe meshkujt janë mësuar, por mos e provoni kurrë t’ia bëni një femre këtë gjë.

Realiteti i hidhur. Edhe pse ajo betohet dhe stërbetohet që nuk do mërzitet, është më mirë mos të tregosh të vërtetën aq lakuriqe.

Kur meshkujt nuk bëjnë reagimin e duhur kur janë të mërzitura. Për herë të fundit çuna, mos i thoni më qetësohu partneres tuaj.

Kur nuk i dëgjon me vëmendje. Po, kur femrat flasin lini çdo punë, çdo gjë dhe vetëm dëgjoni!!!