DËBORË DHE SKI/ Ja destinacioni më i preferuar i VIP-ave shqiptarë këtë fundjavë të ftohtë dimri (FOTOT) – AlpeGossip
DËBORË DHE SKI/ Ja destinacioni më i preferuar i VIP-ave shqiptarë këtë fundjavë të ftohtë dimri (FOTOT)

DËBORË DHE SKI/ Ja destinacioni më i preferuar i VIP-ave shqiptarë këtë fundjavë të ftohtë dimri (FOTOT)

Jemi në sezonin dimëror dhe dëbora e parë e këtij viti ka rënë në shumë vende dhe si destinacione për t’u relaksuar janë zgjedhur pikërisht ato.

Por edhe VIP-at shqiptarë kanë preferuar që destinacion të tyren për t’u argëtuar këtë fundjavë kanë zgjedhur vende ku ka rënë dëborë.

Por cilat kanë qenë destinacionet që ata kanë preferuar për të pushuar?

Juglindja ka qenë zona më e preferuar për VIP-at sidomos këtë fundjavë ku arratija e dimrit i ka çuar drej Korçës dhe fshatrave rreth saj ku dhe dëbora i ka zbardhur.

Por nuk mund të lemë dhe pa përmendur që destinacion i preferuar i tyre mbetet edhe Brezovica e Kosovës, ku një pjesë e tyre nuk e kanë lënë pa vizituar ku dhe janë argëtuar.

VIP-at e showbizzit shqiptar kanë postuar foto ku po na tregojnë se kjo fundjavë ka qenë shumë e bukur për ta dhe se po argëtohen duke luajtur dhe por dhe duke bërë sik.

Alpegossip.al ju sjell postimet e tyre.

No description available.

No description available.

 

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

 

No description available.

No description available.

No description available.