DEDIKIM PËR “KRIMINELIN E ZEMRËS”/ Kujt ia ka dhuruar shpirtin Fifi? (VIDEO) – AlpeGossip
DEDIKIM PËR “KRIMINELIN E ZEMRËS”/ Kujt ia ka dhuruar shpirtin Fifi? (VIDEO)

DEDIKIM PËR “KRIMINELIN E ZEMRËS”/ Kujt ia ka dhuruar shpirtin Fifi? (VIDEO)

Këngëtarja shqiptare Fifi është larguar pak nga rapi dhe diss-et për t’iu rikthyer baladave të dashurisë.

Sot, ajo ka publikuar projektin më të ri të titulluar “Krimineli i zemrës”. Kjo këngë duket si një dedikim për një djalë që ndikon në jetën e femrës.

Nuk dihet nëse projekti lidhet drejtpërdrejt me një mashkull të vecantë në jetën e këngëtares. Pritet që kjo këngë të jetë sukses i madh për Fifin pasi do të prekë gjithë personat e dashuruar.