ZBULOHEN POZICIONET MË TË PREFERUARA TË SEKSIT/ Rezultati i studimit mund t’ju habisë – AlpeGossip
ZBULOHEN POZICIONET MË TË PREFERUARA TË SEKSIT/ Rezultati i studimit mund t’ju habisë

ZBULOHEN POZICIONET MË TË PREFERUARA TË SEKSIT/ Rezultati i studimit mund t’ju habisë

Një sondazh i ri i seksit ka dhënë përgjigje për pozicionet e preferuara të seksit në Britani.

Duket se britanikët janë shumë të prirur pas të gjithave, pasi një studim i ri seksual zbulon se misionari është pozicioni i preferuar i seksit në këtë shtet.

Të dy gjinitë, burrat (27%) dhe gratë (35%) votuan pozicionin seksual më të preferuar në dhomën e gjumit, dhe ai ishte Misionare.

Studimi, nga kompania e kujdesit shëndetësor euroClinix, gjeti 22% të grave dhe 21% e meshkujve thonë se Doggy është pozicioni i dytë i preferuar i seksit .

Shumica e të anketuarve (25%) zbuluan se ata kishin dy deri në katër partnerë seksual gjatë jetës së tyre.

Një tjetër 14% kanë pasur vetëm një partner seksual gjatë rrjedhës së jetës së tyre.

Në anën tjetër të spektrit, 3% e pjesëmarrësve të moshës 35-44 vjeç kanë pasur 91 ose më shumë partnerë seksualë.

Londinezët kanë pasur numrin më të madh të partnerëve seksual, me 5% duke numëruar 91 ose më shumë partnerë seksual gjatë jetës së tyre.

Pozicionet e preferuara të seksit të grave:

• Misionare (vagjinale) 35%

• Doggy (vaginale) 22%

• Cowgirl (vaginale) 14%

• Spooning (vagjinale) 8%

Pozicionet e preferuara të seksit te meshkujt:

• Misionare (vagjinale) 27%

• Doggy (vaginale) 21%

• Cowgirl (vaginale) 15%

• Spooning (vaginal) 6%

• Misionare (anal) 5%

• Doggy (anal) 5%

• 69 (vaginale) 3%.