Deklarata e fortë e Valbonës për Silva Gunbardhin: Të këndoja këngën e saj do hiqja dorë nga karriera – AlpeGossip
Deklarata e fortë e Valbonës për Silva Gunbardhin: Të këndoja këngën e saj do hiqja dorë nga karriera

Deklarata e fortë e Valbonës për Silva Gunbardhin: Të këndoja këngën e saj do hiqja dorë nga karriera

Në një intervistë të rrallë, dominuar i gjithi nga sinqeriteti , këngëtarja Valbona Mema tregoi në Intv shqetësimin e saj prej shumë kohësh.

Ajo e revoltuar ka treguar sesi këngët sot nuk kanë asnjë lidhje me gjuhën apo traditat shqipe.

Ajo përmendi rastin e këngës së Silvana Gunbardhit, “Të ka lali Shpirt”, dhe e pyetur nga Ermali nëse do ta këndonte ndonjëherë ajo deklaroi se nëse do ta bënte, atëherë ajo do të hiqte dorë nga karriera e saj.