DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Ja 3 fjalët që meshkujt duan t’i dëgjojnë çdo ditë nga femrat – AlpeGossip
DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Ja 3 fjalët që meshkujt duan t’i dëgjojnë çdo ditë nga femrat

DETAJET BËJNË DIFERENCËN/ Ja 3 fjalët që meshkujt duan t’i dëgjojnë çdo ditë nga femrat

Nëse keni një të dashur, të fejuar apo bashkëshort pranë jush dhe nuk doni të ndaheni prej tij, thoni çdo ditë tre fjalë magjike dhe ata do ju duan gjithmonë. Ju duhet t’u thoni;

1. Je shumë i pashëm

Burrat zakonisht i kanë zili gratë, sepse ato marrin shumë komplimente. Veçanërisht kur bëhet fjalë për pamjen. Edhe gratë duhet t’u thonë partnerëve të tyre jeni të pashëm, gjithmonë në mënyrë të sinqertë.

2. “Faleminderit” dhe “të lutem”

Gratë janë më frymëzuese, dhe mirënjohja është një formë frymëzimi. Nëse i thoni partnerit tuaj ‘faleminderit’ dhe ‘të lutem’, ai do përpiqet të bëjë më shumë për ju, informon dritare.net. Nëse ju e falënderoni një herë, ai do ju falënderojë 100 herë në 100 mënyra të ndryshme.

3. Të dua

Të gjithë duan ta dëgjojnë këtë fjalë. Gjithkush e di se është i rëndësishëm dhe do të ndihet i dashur dhe i dëshiruar.