“DHIMBJE QË NUK FASHITET LEHTË”/ Stefi Prifti bën këngë poezinë e fundit të shkruar nga e shoqja – AlpeGossip
“DHIMBJE QË NUK FASHITET LEHTË”/ Stefi Prifti bën këngë poezinë e fundit të shkruar nga e shoqja

“DHIMBJE QË NUK FASHITET LEHTË”/ Stefi Prifti bën këngë poezinë e fundit të shkruar nga e shoqja

Humbja e të shoqes ishte një dhimbje që nuk fashitet lehtë për Stefi Prifti . Ai  e konsideron fatkeqësinë më të madhe të jetës, dhe së fundi, po e kujton bashkëshorten që nuk jeton më në një mënyrë të jashtëzakonshme: poezinë e fundit të shkruar prej saj në shtratin e vdekjes e ka kthyer në këngë, të cilën do ta publikojë së shpejti në bashkëpunim me Shpëtim Saracin.

Aq i befasuar ka mbetur nga ato vargje, sa sic tha për Panorama, i konsideron gati “ hyjnore“. Dhe nuk e sheh në horizont një martesë të dytë, ndërsa është lidhur edhe më shumë me te bijat, të cilave u ka qëndruar akoma edhë më pranë pas humbjes së nënës.