DIMËR 2019/ Mbani një fjongo në flokë për tu dukur “chic” – AlpeGossip
DIMËR 2019/ Mbani një fjongo në flokë për tu dukur “chic”

DIMËR 2019/ Mbani një fjongo në flokë për tu dukur “chic”

Nder aksesoret për flokë për te dashuruar dhe për te mbajtur ne dimrin 2019 është pikërisht fjongo te cilat bëhen protagoniste te aksesoreve për flokë për këtë sezon.
Fjongo ju lejon te krijoni modele flokësh shik dhe shume te bukur për me tepër ju dhuron një pamje romantike perfekte për te gjitha rastet duke filluar nga festat me miqtë deri ne mbrëmje me te afërmit apo me partnerin. Këtë dimër trendet dëshirojnë qe fjongo te përshtatet me linjat e modës duke i bere kështu një must have.
Kjo tendence është pare kohet e fundit edhe ne Instagram nga mund te merrni frymëzim dhe te zgjidhni fjongon e përshtatshme për ngjyrën dhe modelin e flokëve tuaj.

E kuqe prej veluri, e zeze prej mëndafshi, me dekore apo me pika etj mund ta mbani si te dëshironi sepse ka një variete te gjere modeles.
Por nëse keni flokë gështenjë, te zinj apo ne ngjyre tjetër te erret këshilla është te preferoni një fjongo me ngjyre ne kontrast por nëse keni flokë ne ngjyre te çelur mund te preferoni një ngjyre te çelur apo te zbehte për fjongon.
Ja disa ide te bukura nga te cilat mund te merrni frymëzim dhe te zgjidhni fjongon e përshtatshme për ngjyrën dhe modelin tuaj te flokëve.