E PABESUESHME POR E VËRTETË/ Këto janë produktet e bukurisë më të shtrenjta në botë – AlpeGossip
E PABESUESHME POR E VËRTETË/ Këto janë produktet e bukurisë më të shtrenjta në botë

E PABESUESHME POR E VËRTETË/ Këto janë produktet e bukurisë më të shtrenjta në botë

Një manikyr 250 mijë dollarë? Një pastë dhëmbësh 140 dollarë? Ja disa nga produktet e bukurisë më të shtrenjta në botë, që do ju habisin për vlerën që mbajnë.

 
1. Manikyri më i shtrenjtë: Azatie Black Diamond Nail Polish është një manikyr i zi i përbërë me pluhur diamantesh. Ai ka një vlerë prej 250 000 dollarë.
Femrat përdorin një gamë të gjerë produktesh bukurie, që variojnë në çmime të ndryshme. Ato shpenzojnë në emër të bukurisë dhe kujdesit të lëkurës së tyre, por këto produkte do ju lënë pa fjalë. Çmimi i tyre duket kaq absurd sa na bën të themi me vete se “Kush mund t’i blejë këto?”
2. Buzëkuqi më i shtrenjtë: Kanebo Sensai Collection ka buzëkuqin më të shtrenjtë në treg me përbërje mëndafshi të Japonisë. Çmimi i saj është 55 dollarë.
3. Pasta e dhëmbëve më e shtrenjtë: Shumica prej nesh nuk shpenzojnë më shumë se 5 dollarë për një pastë dhëmbësh, në fakt pasta Theodent 300 kushton plot 140 dollarë. Mendohet se kjo pastë stimulon zbardhjen e smaltit të dhëmbëve.

4. Zbutësi i buzëve më i shtrenjtë: Zbutësi Sisley Paris Confort Extreme Nutritive Lip Balm kushton plot 97 dollarë.