DISA FEMRA JU DUAN PËR INTERES/ Ja si mund t’i dalloni qëllimet e tyre – AlpeGossip
DISA FEMRA JU DUAN PËR INTERES/ Ja si mund t’i dalloni qëllimet e tyre

DISA FEMRA JU DUAN PËR INTERES/ Ja si mund t’i dalloni qëllimet e tyre

Të dallosh diçka të tillë,mund të krijojë edhe keqkuptime. Janë disa shenja kryesore, që mund t’ju ndihmojë të dalloni një femër që ju do vetëm për interes.

Tregon vetëm problemet e veta

Nëse vini re, se ajo vetëm ankohet për gjërat e veta dhe asnjëherë nuk ju pyet për ndonjë problem tuajin, dijeni se nuk interesohet për ju. Ajo dëshiron të zgjidhë, vetëm problemet e veta, duke ju përdorur juve.

Nuk dëshiron të bëjë asnjë sakrificë për ju

Një femër që ju do për interes, mendon vetëm mirëqenien e saj. Në rastin e parë, që do e provokoni të bëjë diçka për ju, duke sakrifikuar veten e saj, ajo do reagojë keq. Ajo nuk do mundohet të bëjë diçka për ju, ose ndonjë nder, nëse vetë nuk përfiton asgjë.

Nuk harxhon nga paratë e saj për të blerë diçka edhe nëse e pëlqen shumë

Një femër që ju do për t’ju shfrytëzuar, edhe nëse pëlqen të blejë diçka që pëlqen nuk harxhon nga të ardhurat e saj. Por nëse ju do i ofronit, t’ja blinit ju nuk do e refuzonte. Ah sa të shijon dhurata!