Disa gjëra që meshkujt i bëjnë gjatë seksit dhe femrat i urrejnë – AlpeGossip
Disa gjëra që meshkujt i bëjnë gjatë seksit dhe femrat i urrejnë

Disa gjëra që meshkujt i bëjnë gjatë seksit dhe femrat i urrejnë

Gjatë momenteve të privatësisë të gjithë kemi shije të ndryshme, por pavarësisht kësaj, një pjesë e madhe e njerëzve nuk i pëlqejnë sjelljet naziste, dhunën, lojërat ekstreme apo fetishizmin.
Djema, vajzat nuk janë si pornostaret që ju jeni mësuar të shijoni në ekrane, ndaj nuk duhet t’i trajtoni ato si të tilla, por mundohuni të tregoni kujdes, respekt dhe mundësisht, mos ua ngatërroni emrat.

Më poshtë gjeni disa prej veprimeve që meshkujt pëlqejnë t’i bëjnë, por që femrat nuk i durojnë dot.

Imitojnë aktorët pornografikë

Nuk janë reciprokë dhe bashkëpunues
Mungesë imagjinate
Nuk janë eksplorues të zonave të fshehta
Bëhen shumë agresivë
Ju tërheqin nga flokët
Ju godasin fort nga vithet