DITËLINDJET E 1 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JAMIE DORNAM E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 1 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JAMIE DORNAM E DERI TE…

DITËLINDJET E 1 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JAMIE DORNAM E DERI TE…

Data shënon 1 maj  dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

 

Jamie Dornan 36 vjeç (Aktor)

Wesley  Anderson 49 vjeç (Aktor)

Caitlin Jean Stasey 28  vjeç (Aktore)

Julie Benz 32 vjeç (Aktore)

James Badge Dale 40 vjeç (Aktore)

Joanna Lumley 58 vjeç (Aktore)

Bailey Chase 56  vjeç (Aktor)

Tim McGraw 48  vjeç (Aktor)

Glenn Ford (1916–2006) (Aktor)