DITËLINDJET E 14 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ABIGAILE BRESLIN DERI TE… - AlpeGossip
DITËLINDJET E 14 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA  ABIGAILE BRESLIN DERI TE…

DITËLINDJET E 14 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ABIGAILE BRESLIN DERI TE…

Data shënon 14 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Abigail Breslin 22 vjeç (Aktore)

Sarah Michelle Gellar  41 vjeç (Aktore)

Nicholas Brody 45 vjeç (Aktor)

Robert Carlyle 57 vjeç (Aktor)

Anthony Michael Hall  50  vjeç (Aktor)

Graham Phillips  25  vjeç (Aktor)

Julie Christie  78 vjeç (Aktore)

Christopher Charles Wood 30  vjeç (Aktor)

Catherine Dent 53   vjeç (Aktore)

Claire Coffe 38  vjeç (Aktore)