DITËLINDJET E 16 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT ANYA TAYLOR JOY NGA DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 16 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT ANYA TAYLOR JOY NGA DERI TE…

DITËLINDJET E 16 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT ANYA TAYLOR JOY NGA DERI TE…

Data shënon 16 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre

Charlie Chaplin (1889-1977) (Aktor)

Anya  Taylor-Joy 22 vjeç  (Aktore)

Gina Joy Carano 36 vjeç  (Aktore)

Claire Foy 34  vjeç  (Aktore)

Ellen Barkin 64  vjeç  (Aktore)

David Lyons 42 vjeç  (Aktor)

Martin Lawrence 53 vjeç  (Aktor)

Jon Cryer  53 vjeç  (Aktor)

Sadie Sink 16 vjeç  (Aktore)