DITËLINDJET E 19 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA JAMES FRANCO DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 19 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA JAMES FRANCO DERI TE…

DITËLINDJET E 19 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA JAMES FRANCO DERI TE…

Data shënon 19 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre

James Franco 40 vjeç (Aktor)

Kate Hudson 39 vjeç (Aktore)

Ignacio Serrechito 36 vjeç (Aktor)

Timothy James Curry 72 vjeç (Aktor)

Hayden Christensen 35 vjeç (Aktor)

Ashley Judd 51 vjeç (Aktore)

Jayne Mansfield (1933–1967) (Aktore)

Jennifer Taylor 46 vjeç (Aktore)

Ali Wong 36 vjeç (Aktore)

Elinor Donahue 75 vjeç (Aktore)