Deputetet bëjnë “paradë mode” para hyrjes në Kuvend, ja si ishin veshur sot zonjat e politikës – AlpeGossip
Deputetet bëjnë “paradë mode” para hyrjes në Kuvend, ja si ishin veshur sot zonjat e politikës

Deputetet bëjnë “paradë mode” para hyrjes në Kuvend, ja si ishin veshur sot zonjat e politikës

Përtej përplasjeve politike dhe retorikave mes kolegësh, ajo që bje herë pas here në sy janë edhe veshjet që përdorin deputetet për të shkuar në Kuvend.

Gjatë seancës së sotme parlamentare spikatën disa prej ligjvënëseve të cilat ju drejtuan derës së Kuvendit.

Më poshtë po përcjellim disa prej imazheve të fokusuara para hyrjes në sallë.