DITËLINDJET E 19 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga Aktori…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 19 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga Aktori…(FOTO)

DITËLINDJET E 19 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga Aktori…(FOTO)

Data shënon 19 shtator dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Shtator 19 individë ndryshojnë nga homologët e tyre Virgjëresha individëve në faktin se ata janë të bekuar me besim të madh, zgjuarsi dhe vetëkontroll. Ata kanë një personalitet simpatik dhe një stil karizmatik që më tej i bën ata dukshëm të ndryshëm nga pjesa tjetër. Pozitivë të tjerë përfshijnë vigjilencën e tyre, saktësinë, racionalitetin dhe entuziazmin. Tani që vijnë në tipare negative, këto zakonisht nxisin kur 19 shtator njerëzit janë të mërzitur ose në situata të pafavorshme. Ndjeshmëria, ndjeshmëria, sjellja e pandershme ose materialiste zakonisht janë të pasakta në këto njerëz.

Jimmy Fallon (Prezantues)

Pia Mia (Këngëtare)

Lily Chee (Modele)

Amber Lancaster (Aktore)

Frances Farmer (Aktore)

Eduardo Carvalho (Futbollist)

Noémie Lenoir (Modele)

Victoria Silvstedt (Aktore)

Lydia Hearst (Modele)

Seo Ha-joon (Aktor)