DITËLINDJET E 2 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DWAYEN JOHNSO E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 2 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DWAYEN JOHNSO E DERI TE…

DITËLINDJET E 2 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DWAYEN JOHNSO E DERI TE…

 

Data shënon 2 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Dwayne Douglas Johnso 46 vjeç (Aktor)

Ellie Kemper 38 vjeç (Aktore)

Christine Baranski 66 vjeç (Aktore)

Robert Earl Buckley 36  vjeç (Aktor)

Elizabeth Berridge 56  vjeç (Aktore)

Stephanie Kay Panabaker 18 vjeç (Aktore)

Thomas McDonell 32 vjeç (Aktor)

David Suchet 72 vjeç (Aktor)

Gaius Charles 30  vjeç (Aktor)