DITËLINDJET E 3 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA ANNA WINTERS, E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 3 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA ANNA WINTERS, E DERI TE…

DITËLINDJET E 3 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA ANNA WINTERS, E DERI TE…

Data shënon o3 qershor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Anne Winters 24 vjeç (Aktore)

Imogen Poots 29 vjeç (Aktore)

James Purefoy 54  vjeç (Aktor)

Daniela Vega 29  vjeç (Aktore)

Tony Curtis (1925-2010) (Aktor)

Paulette Goddard (1910–1990)  (Aktore)

Josh Segarra 32 vjeç (Aktor)

Suzie Plakson 58  vjeç (Aktore)

Penelope Wilton 65 vjeç (Aktore)

Bill Paterson 73 vjeç (Aktor)