DITËLINDJET E 5 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ALEXANDER LUDWIG E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 5 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ALEXANDER LUDWIG E DERI TE…

DITËLINDJET E 5 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ALEXANDER LUDWIG E DERI TE…

Data shënon 5 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Alexander Ludwig 26 vjeç (Aktor)

Traci Lords 40 vjeç (Aktore)

Breckin Meyer 46  vjeç (Aktor)

Anne Baxter (1923–1985) (Aktore)

Carrie Henn 42 vjeç (Aktor)

Gary Cooper (1901–1961) (Aktor)

Darren McGavin (1922–2006)  (Aktore)

Dylan Gelula 24 vjeç (Aktore)

Asghar Farhadi 46  vjeç (Aktor)

Brandon William Jones 37 vjeç (Aktor)