DITËLINDJET E 8 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA STEPHEN AMELL E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 8 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA STEPHEN AMELL E DERI TE…

DITËLINDJET E 8 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA STEPHEN AMELL E DERI TE…

Data shënon 8 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Stephen Amell 37 vjeç (Aktor)

Melissa Gilbert 54  vjeç (Aktore)

Christina Cole 36 vjeç (Aktore)

Aneurin Barnard 31  vjeç (Aktor)

Nora Arnezeder 21  vjeç (Aktore)

Elyes Gabel 35 vjeç (Aktor)

David Attenborough 78 vjeç (Aktor)

Jodhi May 45 vjeç (Aktore)

 

Matthew Davis 36  vjeç (Aktor)