DJEM DHE VAJZA! Ka ardhur koha që të mësoni disa të vërteta rreth penisit – AlpeGossip
DJEM DHE VAJZA! Ka ardhur koha që të mësoni disa të vërteta rreth penisit

DJEM DHE VAJZA! Ka ardhur koha që të mësoni disa të vërteta rreth penisit

Seksi është i gjithi kimi, çështje hormonesh dhe përputhshmërie, por na rezulton që është dhe pak shkencë. Në përgjithësi vagina është në gjendje t’u përshtatet të gjithë formave dhe madhësive të penisit, por a ka raste kur një penis është shumë i madh për një vaginë ?

Lexoni gjithashtu: Sondazhi që zbuloi imazhin e femrave për penisin «e përsosur» ja si duhet të duket
Lauren Streicher, MD, autore e librit: Sex Rx: Hormones, Health, and Your Best Sex Ever na tregon se një gjë e tillë është shumë e rrallë ( na vjen keq çuna, tërhiqini mbrapsht të gjitha pretendimet).

Pozicioni i duhur dhe lubrifikimi do të bënte që çdo vaginë të zgjerohej për t’iu përshtatur çdo penisi.

Dhe nëse kjo nuk ndodh ka dy arsye dhe sërish djema na vjen keq pasi nuk është penisi juaj shumë i madh, por femra nuk është e eksituar mjaftueshëm sa organi mashkullor të penetrojë, ose medikamente të caktuara të shkaktojnë tharje vaginale dhe kjo ta bëjë atë një organ paksa të irriturar.