DJERSITENI GJATË NATËS? Zbuloni shkakun që “fshihet” pas këtij fenomeni – AlpeGossip
DJERSITENI GJATË NATËS? Zbuloni shkakun që “fshihet” pas këtij fenomeni

DJERSITENI GJATË NATËS? Zbuloni shkakun që “fshihet” pas këtij fenomeni

Nëse zgjoheni natën për shkak të djersitjes dhe ndërroni bluzën, ky fenomen njihet si djersitje gjatë natës. Një nga shkaqet e djersitjes së natës te burrat mund të jetë rënia e nivelit të testosteronit.

Gjatë plakjes, niveli i këtij hormoni gradualisht zvogëlohet, derisa mashkulli të hyjë në andropauzë, gjendje e ngjashme me menopauzën te gratë.

Për të lehtësuar këtë, si dhe shumë simptoma të pakëndshme që ndodhin gjatë kësaj periudhe, meshkuj mund t’i nënshtrohen terapisë hormonale.