DO DUKENI STIL/ Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në vijim – AlpeGossip
DO DUKENI STIL/ Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në vijim

DO DUKENI STIL/ Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në vijim

Dalëngadalë do filloni të hiqni dorë nga çizmet dhe që pranvera të mos na gjejë pa përgatitur, duhet të njiheni me modelet më cool të këpucëve.

Hiqni dorë nga të thjeshtat pasi muajt në vazhdim ju kërkojë të jeni thjesht ekstra.

Guxoni t’i kombinoni me funde, pantallona si dhe xhinse të thjeshta nëse thjesht nuk keni kohë.

1.

Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në

2.

Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në

3.

Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në

4.

Njihuni me këpucët më cool që do të vishni në

Burimi: Who What Wear