DO I ADHURONI/ 10 kostumet që i duhen gocave për një pamje magjike – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ 10 kostumet që i duhen gocave për një pamje magjike

DO I ADHURONI/ 10 kostumet që i duhen gocave për një pamje magjike

Asnjë gardërobë moderne nuk është e plotë pa një kostum të lezetshëm dhe siç duket edhe nga prurjet e street style për sezonin pranverë/2024, kostumi do të jetë një element që do të transformojë tërësisht look-un e grave për këtë sezon.

Për fatin e mirë, ky fillim marsi nuk ka temperaturat karakteristike të pranverës, ndaj mundësia që të vishni një kostum është një ide e përshtatshme. Kostume njëngjyrëshe, me pantallona ose funde të gjata, të kombinuara me çizme ose aksesorë të mëdhenj që bien në sy, nëse ju jeni gati që t’i jepni “një dorë ndryshimi” gardërobës dhe pamjes suaj, ja 10 ide të kostumeve më të mira që kanë fuqinë që t’i shtojnë dozat e sharmit dhe elegancës pamjes suaj.

#1 Kostum njëngjyrës

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#2 Xhaketë sportive + pantallona të gjera

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#3 Kostumi me katër pjesë (pantallona, xhaketë, jelek dhe pallto)

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#4 Fund i gjatë + bluzë

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#5 Tonet blu marinë

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#6 Frymëzim i viteve ‘70

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#7 Ansambël ngjyrash të forta

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#8 Tonet pastel të pranverës

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#9 Look chic 

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

#10 Kostum me vija

10 kostumet që i duhen gocave për një pamje chic

FOTO: PHIL OH

Artikuj të sugjeruar: