DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Në dimër, dizenjot për thonj frymëzohen nga bora, akulli, tonet e ftohta, nuancat e errëta dhe herë pas here xixat. Për të zgjedhur manikyrin tuaj të radhës merrni ide nga fotot e mëposhtme

French me ngjyrë të zezë + detaje gold

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Miks ngjyrash të shndritshme

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Artistique

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

E kuqja klasike

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Jeshilja pastel

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

French me dy ngjyra

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Blu

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Argjend vezullues

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Nuancat e kumbullës

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Rozë e lehtë

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë

Krem

10+ ngjyra për thonjtë që duken bukur këtë kohë